Michael Jackson
+17
Ieva
ginte<3
Eve
Idiliuxxx
BrokenPerfection
Vika
bulletproof
CaMMi
comatose
gretė
Cinikė*
Musse
rasiuxas
Deppy.
Linutee
Paulė
Lollipop
21 posters
Puslapis 2 iš 12
Puslapis 2 iš 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Michael Jackson
Skaičiau, kad dėl jo mirties jau nusižudė dvylika žmonių, tik vieną spėjo išgelbėt, tas pradėjo piktintis, kad nors aukštybėse galėtų su MJ pabūti, bet kažkas iš MJ artimųjų pasakė, kad pats MJ tikrai nebūtų norėjęs,kad jo gerbėjai taip darytų.
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Jo,daug kas taip mane apie ji blogai,kad net pyktis ima... Visi tie skandalai yra ispusti spaudos be jokios priezasties.
Zinokit,jis geras zmogus... buvo...
zodziu pasiskaitykit,pasiieskokit info apie ji,labai idomu ir kartu labai liudna.Jo vaikyste buva ziauri,tiesiogine to zodzio prasme. Tevas muse (labai stipriai,protu nesuvokiamai) neturejo vaikystes jis. Po pamoku iskart i irasu studija vaziuodavo,o ten isbudavo iki tol kol miegot laikas ateidavo. Matydamas vaikus zaidziancius apsiverkdavo, nes ir jis to norejo. Bet kita vertus, jei tevas nebutu jo taip auklejes (na,galejo svelniau) ,tubut negaletume jo vadint ,,the King of pop''
Jei kam idomu pasiziurekit Oprah Winfrey laida su M.Jackson
Malonus ir geras zmogus,kurio pasaulis nesuprato...
rest in peace Michael Jackson
Zinokit,jis geras zmogus... buvo...
zodziu pasiskaitykit,pasiieskokit info apie ji,labai idomu ir kartu labai liudna.Jo vaikyste buva ziauri,tiesiogine to zodzio prasme. Tevas muse (labai stipriai,protu nesuvokiamai) neturejo vaikystes jis. Po pamoku iskart i irasu studija vaziuodavo,o ten isbudavo iki tol kol miegot laikas ateidavo. Matydamas vaikus zaidziancius apsiverkdavo, nes ir jis to norejo. Bet kita vertus, jei tevas nebutu jo taip auklejes (na,galejo svelniau) ,tubut negaletume jo vadint ,,the King of pop''
Jei kam idomu pasiziurekit Oprah Winfrey laida su M.Jackson
Malonus ir geras zmogus,kurio pasaulis nesuprato...
rest in peace Michael Jackson
Musse- .
-
Pranešimų skaičius : 83
as tai prisiskaicius apie ji..
nu jis tikrai labai geras zmogus buvo...labai geras..
labai gaila ,kad nebera jo..
Manau jis buvo labai siltas zmogus
labai gaila ,kad buvo tie visokie skandalai,kad kaltino ji nebutais dalykais..
labai skaudu..
labai skaudu..
Deppy.- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 2581
Deppy. rašo:as tai prisiskaicius apie ji..
labai skaudu..
pritariu
p.s. jei kam kyla klausimu del jo plastiniu operacijiu,tai pasak Michael jis nosies operacijas daresi tik 2 ir tam kad pakoreguotu dainavima. O dabar,pries savo koncertu tura, lygts kad zadejo pasidaryt ir trecia,tam kad istaisytu pirmuju klaidas.
..... ....
Musse- .
-
O aš galvojau, kad daugiau žmonių žudysis.
comatose- .
-
Pranešimų skaičius : 414
Dr Nepakaks rašo:O aš galvojau, kad daugiau žmonių žudysis.
Aš, kad kasnors žudysis išvis nepagalvojau.
Hmm...
gretė- .
-
Pranešimų skaičius : 2077
Iš to galima spręsti, kad jis turėjo tikrų fanų, kurie verti fano vardo. Kažin ar aš dėl ko nors žudyčiausi.
comatose- .
-
atrodo,jo pirmoji zmona sakius yra,kad jis mylejo visus. Neskirste nei pagal negalias,rases ir panasiai. Ir seip paklausius jo balso man visada susidarydavo ispudis,kad jis buvo lb fainas ir jaukus zmogus :]Deppy. rašo:nu jis tikrai labai geras zmogus buvo...labai geras..
dar sis tas: del tos baltliges jam ir issivyste odos vezys. Ir seip matos,kad jokia operacija zmogaus tokiu baltu nepadarytu. O paskutiniu metu jis jau nebegalejo dainuoti,tik sokti,nes tai buvo paveike jo plaucius. Bent tai man mama sake,nes db mes lb domimes visais dalykais su MJ susijusiais.
Lollipop- .
-
Pranešimų skaičius : 510
Paulė;} rašo:Skaičiau, kad dėl jo mirties jau nusižudė dvylika žmonių, tik vieną spėjo išgelbėt, tas pradėjo piktintis, kad nors aukštybėse galėtų su MJ pabūti, bet kažkas iš MJ artimųjų pasakė, kad pats MJ tikrai nebūtų norėjęs,kad jo gerbėjai taip darytų.
na čia tai nesveikai. manau maiklui tikrai nepatiktų, kad dėl jo žudosi fanai
as ir taip manau. Buk tikru fanu,bet nereikia prieiti iki to... As to nedaryciau,net jei ir Johnniui [tfu tfu tfu, NEDUOK DIEVE!!!! -baladoja i medi-] kas atsitiktu,zinoma,apsizliumbciau ir man budu gedulas,bet tikrai nekiltu savizudiskos mintys.Linutee rašo:Paulė;} rašo:Skaičiau, kad dėl jo mirties jau nusižudė dvylika žmonių, tik vieną spėjo išgelbėt, tas pradėjo piktintis, kad nors aukštybėse galėtų su MJ pabūti, bet kažkas iš MJ artimųjų pasakė, kad pats MJ tikrai nebūtų norėjęs,kad jo gerbėjai taip darytų.
na čia tai nesveikai. manau maiklui tikrai nepatiktų, kad dėl jo žudosi fanai
Lollipop- .
-
O man atrodo, kad jis pajustų didelę pagarbą tiems žmonėms, kurie dėl jo žudosi. Juk atlikėjui didžiausias turtas yra, kad pasaulyje nors kiek žmonių yra giliai atsidavę jo muzikai, kad net paaukotų savo gyvybę, kad ir tą atlikėją nepažino, tiesiog be galo gerbė.
comatose- .
-
as visvien abejoju ar kuri nors izymybe jaustusi labai gerai,kad del ju zudosi zmones.
Lollipop- .
-
Dr Nepakaks rašo:O man atrodo, kad jis pajustų didelę pagarbą tiems žmonėms, kurie dėl jo žudosi. Juk atlikėjui didžiausias turtas yra, kad pasaulyje nors kiek žmonių yra giliai atsidavę jo muzikai, kad net paaukotų savo gyvybę, kad ir tą atlikėją nepažino, tiesiog be galo gerbė.
Na pagarbą gal ir pajaustų, BET manau tik beširdis NORĖTŲ, kad dėl jo kažkas žūdytusi...
gretė- .
-
Pranešimų skaičius : 2077
Dr Nepakaks rašo:Iš to galima spręsti, kad jis turėjo tikrų fanų, kurie verti fano vardo. Kažin ar aš dėl ko nors žudyčiausi.
Tikrai galima suprasti, kad jis turėjo tikrų fanų kurie atsidavę viskuo kuo tik begali, gali net gyvybę paaukot. Net aš pagalvočiau apie savižudybę jeigu kasnors neduok Dieve atsitiktų Andriui Kaniavai...
Paulė- Moderatorius
-
Dr Nepakaks rašo:O man atrodo, kad jis pajustų didelę pagarbą tiems žmonėms, kurie dėl jo žudosi. Juk atlikėjui didžiausias turtas yra, kad pasaulyje nors kiek žmonių yra giliai atsidavę jo muzikai, kad net paaukotų savo gyvybę, kad ir tą atlikėją nepažino, tiesiog be galo gerbė.
jokios čia aš nematau garbės kaip dėl tavęs žudosi. na nežinau man tai nepriimtina
as irgi jokiosgarbes nematau..Linutee rašo:Dr Nepakaks rašo:O man atrodo, kad jis pajustų didelę pagarbą tiems žmonėms, kurie dėl jo žudosi. Juk atlikėjui didžiausias turtas yra, kad pasaulyje nors kiek žmonių yra giliai atsidavę jo muzikai, kad net paaukotų savo gyvybę, kad ir tą atlikėją nepažino, tiesiog be galo gerbė.
jokios čia aš nematau garbės kaip dėl tavęs žudosi. na nežinau man tai nepriimtina
jam kaip tik nepatiktu ,kad del jo zudosi zmones
Deppy.- Moderatorius
-
Deppy. rašo:as irgi jokiosgarbes nematau..Linutee rašo:Dr Nepakaks rašo:O man atrodo, kad jis pajustų didelę pagarbą tiems žmonėms, kurie dėl jo žudosi. Juk atlikėjui didžiausias turtas yra, kad pasaulyje nors kiek žmonių yra giliai atsidavę jo muzikai, kad net paaukotų savo gyvybę, kad ir tą atlikėją nepažino, tiesiog be galo gerbė.
zinant MJ tai jam tikrai nepatiktu.Ir isvis nesamone kad zmones taip daro. Nu gerai, nu buk tu tuo nerealiausiuoju fanu,bet kam reikia iki tiek daeiti? Tai dabar tarkim kas is gimines mirsta ir tu puoli zudytis.Suprantu kad cia kas kita,kad myli ta zmogu,jis tau artimas,bet juk to nepakeisi, zmones kiekviena diena mirsta ir anksciau ar veliau turejo taip but (visgi gaila kad taip anksti ) taip darydami jie pirma dar apie savo seimas turi pagalvot, juk tas zmogus kazkam irgi yra brangus, kazkam bus skaudu kad jis nusizude del to kad mire jo pop dievaitis
R.I.P. MJ
Musse- .
-
stai paskutine MJ repeticija birzelio 23 d.,likus 2 dienom iki jo mirties:
ir kam idomu,ir kas gali matyti,isijunkit CNN siandien 12 valanda. Bus Larry King'o reportazas is Neverlando su MJ broliu Jermaine.
ir kam idomu,ir kas gali matyti,isijunkit CNN siandien 12 valanda. Bus Larry King'o reportazas is Neverlando su MJ broliu Jermaine.
Lollipop- .
-
Visiskai pritariu tau.Musse rašo:Deppy. rašo:as irgi jokiosgarbes nematau..Linutee rašo:Dr Nepakaks rašo:O man atrodo, kad jis pajustų didelę pagarbą tiems žmonėms, kurie dėl jo žudosi. Juk atlikėjui didžiausias turtas yra, kad pasaulyje nors kiek žmonių yra giliai atsidavę jo muzikai, kad net paaukotų savo gyvybę, kad ir tą atlikėją nepažino, tiesiog be galo gerbė.
zinant MJ tai jam tikrai nepatiktu.Ir isvis nesamone kad zmones taip daro. Nu gerai, nu buk tu tuo nerealiausiuoju fanu,bet kam reikia iki tiek daeiti? Tai dabar tarkim kas is gimines mirsta ir tu puoli zudytis.Suprantu kad cia kas kita,kad myli ta zmogu,jis tau artimas,bet juk to nepakeisi, zmones kiekviena diena mirsta ir anksciau ar veliau turejo taip but (visgi gaila kad taip anksti ) taip darydami jie pirma dar apie savo seimas turi pagalvot, juk tas zmogus kazkam irgi yra brangus, kazkam bus skaudu kad jis nusizude del to kad mire jo pop dievaitis
R.I.P. MJ
Lollipop- .
-
Jūs tiesiog nesupratot, ką aš norėjau pasakyt.
comatose- .
-
Paulė- Moderatorius
-
Lollipop rašo:stai paskutine MJ repeticija birzelio 23 d.,likus 2 dienom iki jo mirties:
nereali daina
Musse- .
-
toks gyvybingas atrodo..
ir kas galejo pagalvoti ,kad po dvieju dienu mes ji prarasim..
ir kas galejo pagalvoti ,kad po dvieju dienu mes ji prarasim..
Deppy.- Moderatorius
-
žiūriu video ir negaliu patikėti, kad po dviejų dienų nuo šios repeticijos jis mirė. taip gerai atrodė
zinok as irgi negaliu..
nu nesamone kazkokia..
nu nesamone kazkokia..
Deppy.- Moderatorius
-
Puslapis 2 iš 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Puslapis 2 iš 12