Michael Jackson: Magija. Manija. Visa istorija
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Michael Jackson: Magija. Manija. Visa istorija
Jūsų rankose naujausiais faktais ir detalėmis papildytas 30 metų užtrukęs žurnalistinis tyrimas, pilna ir spalvinga Pop Karaliaus portreto mozaika, surinkta iš šimtų interviu su žvaigždei artimais žmonėmis ir pačiu Michaelu Jacksonu. Tikroji istorija pranoks lakiausią fantaziją. Sužinosite viską: pradedant vaikyste ant scenos, staigiu šuoliu į pasaulio muzikos elitą ir baigiant nuolatine išvaizdos kaita bei iki paskutinio žvaigždės atodūsio stulbinusiais, stebinusiais ir šokiravusiais viešais pasirodymais. Kruopštus tyrimas, puikus pasakojimas, tiksli dokumentika visa tai rasite didžiausiu autoritetu visais M. Jacksono klausimais laikomo J. R. Taraborrellio biografijoje.
Re: Michael Jackson: Magija. Manija. Visa istorija
Vakar nusipirkau. Negaliu atsitraukt nuo jos. Taaaaip įdomu.
Iš tikrųjų net negaliu patikėt tuo ką skaitau...
Iš tikrųjų net negaliu patikėt tuo ką skaitau...
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
sukrečianti knyga. vargšas maiklas, aš netikiu, kad jis galėjo būti pedofilas, kiti žmonės juo tik pasinaudojo. perskaičiusi knygą supratau, kas maiklas buvo labai vienišas. man jo taip gaila
Aš negaliu patikėt kiek jam reikėjo išgyvent. Supratau, kad jis buvo velniškai geras, nuoširdus ir be galo jautrus žmogus. Negaliu patikėt, kokie žmonės yra žiaurūs...
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Užsimaniau paskaityti vien todėl kad 30 mtrtų užtrukes darbas butinai turi būti iventirtas, jaigu butų parašyta tik po jo mierties niekada net į rankas nepaimčiau, o kadangi biografijos vienas mylimiausiu mano žanrų tai tikrai butų įdomu, na ka lauksim kol bus bibliotekoje.
Monstriuke- .
-
Pranešimų skaičius : 143
Puslapis 1 iš 1