Resurrection of Meerkata.
+6
Paulė
gretė
BrokenPerfection
Eve
Linutee
Meerkata
10 posters
Puslapis 7 iš 12
Puslapis 7 iš 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Resurrection of Meerkata.
man tai kažkaip ne. Nors ji manaši į anglų tipo, bet neužskaitau... Man ne ne negraži, bet nervuoja. bet jau taip senokai... Kai buvau kokių 7 metų, tai negalėdavau vokiečių filmukų žiūrėt, nes kažkaip nervavo xDDLi rašo:PritariuMeerkata rašo:Ai ir Eve nevarykit vokiečių labai gražii :DD Man ji patinka nerealiai
gretė- .
-
Pranešimų skaičius : 2077
man Ispanų graži :D
gretė- .
-
Man negraži nei ispanų nei prancūzų, kurią visi dievina, beee. ;P
Meerkata- .
-
Pranešimų skaičius : 223
ooo taip.. aš gyvenime taip kalbėt negalėčiau. živjelježnotžžžžžžž... :DDDD
gretė- .
-
Taikliai pasakyta... Nors ismokt butu gerai... Bet labiau suomiskai norisi ismokt...
aš tai net neįsivaizduoju kaip ta suomių skamba...
aš apskritai tai tokia ribota kalbų žinovė...
Girdėjus tik kokią ispanų, prancūzų, rusų, paprasto amerikiečio, išsilavinusio anglo, lietuvių, vokiečių, japonų kalbas xDD
o va, man dar japonų ir išsilavinusio anglo gražiai skamba kalbos ;DD
aš apskritai tai tokia ribota kalbų žinovė...
Girdėjus tik kokią ispanų, prancūzų, rusų, paprasto amerikiečio, išsilavinusio anglo, lietuvių, vokiečių, japonų kalbas xDD
o va, man dar japonų ir išsilavinusio anglo gražiai skamba kalbos ;DD
gretė- .
-
Man britisko akcento vienam gyvenimui pakanka...
Suomiu kalbos pavyzdys:
https://www.youtube.com/watch?v=6AhymRRxd7U
Suomiu kalbos pavyzdys:
https://www.youtube.com/watch?v=6AhymRRxd7U
tai aš suprantu atve xD
tokia įdomi ta suomių.. :DD kalakatanikotika :DD
tokia įdomi ta suomių.. :DD kalakatanikotika :DD
gretė- .
-
Iki isgirdau realiai kalbant suomiskai, galvojau kad kai sako, kad jie sneka 'iuksi, kaksi' cia ant bajerio... O pasirodo rimtai... iuksi - 1, kaksi - 2...
Mano mama gali pamokyt suomiškai šiek tiek xDD Nors ji labai nekenčia suomių :DD
Kalbant apie kalbas, šiandien per anglų kursus taaaaip susimoviau, kad net baisu
Mokytoja klausia kažko ten apie aktorius, kad pasakyčiau kažkokių aktorių pvz. Mano mintys: Johnny, Johnny, Johnny, Johnny. Mmm, Johnny.
Tada sako: Ok, what about singers?
Mano mintys: Johnny, Johnny, Johnny. Užsičiaaaaupsi ar man tave užčiaupt?? xDD
Mokytoja manė, kad man smegenų suskystėjimas
Kalbant apie kalbas, šiandien per anglų kursus taaaaip susimoviau, kad net baisu
Mokytoja klausia kažko ten apie aktorius, kad pasakyčiau kažkokių aktorių pvz. Mano mintys: Johnny, Johnny, Johnny, Johnny. Mmm, Johnny.
Tada sako: Ok, what about singers?
Mano mintys: Johnny, Johnny, Johnny. Užsičiaaaaupsi ar man tave užčiaupt?? xDD
Mokytoja manė, kad man smegenų suskystėjimas
Meerkata- .
-
Teisi, bet aš maniau, kad man pavyks nuslėpti šį faktą xDD
Nes jie: lėti, kvaili, niūrus, mėgsta vien tik roko muziką ir t.t., čia jos nuomonė po apsilankimo Finlandijoje;D
Aš tai nežinau, nors skandinavų šalys man ne itin imponuojančios.. Tokios šaltooos brrr.
Nes jie: lėti, kvaili, niūrus, mėgsta vien tik roko muziką ir t.t., čia jos nuomonė po apsilankimo Finlandijoje;D
Aš tai nežinau, nors skandinavų šalys man ne itin imponuojančios.. Tokios šaltooos brrr.
Meerkata- .
-
Na, kvailumo ir niurumo tikrai nepritariu... Dauguma issilavine zmones be to pastoviai ir itartinai sypsosi... O del letumo ir sunkios muzikos - 100% teisi... Na, vien pagalvok kokios kieciausios suomiu grupes: Apocalyptica... Nightwish... Tokie apysunkiai...
Tau reiktu ten apsilankyt vasara, plius nevaryt i Nordkapa, o pasidairyt pieciau... Ten gerokai silta buna (mane tai net kniso, nes buvo labai karsta dirbt).
Tau reiktu ten apsilankyt vasara, plius nevaryt i Nordkapa, o pasidairyt pieciau... Ten gerokai silta buna (mane tai net kniso, nes buvo labai karsta dirbt).
Aš savo mamos nuomone irgi nelabai pasitikiu, mat ko norėti iš žmogaus kuris svajoja gyventi Afrikoje?
Ačiū už patarimą, jei nusprsiu kada kartu su mama ten važiuot, tai tik vasarą:D
O ką tu jau ten tokio dirbai?:}
Ačiū už patarimą, jei nusprsiu kada kartu su mama ten važiuot, tai tik vasarą:D
O ką tu jau ten tokio dirbai?:}
Meerkata- .
-
Kada buvo ypatingai karsta - su chebra dazem stoga... (neblogas uzsiemimas, kaip zmogui bijanciam aukscio)...
Mane Suomija nezmoniskai suzavejo - ten gamta - fantastiska, daugybe ezeru, visur tvarkinga... Ir zmones labai draugiski (o gal as tiesiog tik ant tokiu pataikiau...). Ten netgi miestai ir miesteliai grazus...
Mane Suomija nezmoniskai suzavejo - ten gamta - fantastiska, daugybe ezeru, visur tvarkinga... Ir zmones labai draugiski (o gal as tiesiog tik ant tokiu pataikiau...). Ten netgi miestai ir miesteliai grazus...
Oj kaip mėgstų dažyt ^^ Kodėl manęs kartu nepasiėmei?:D
Bijai aukščio? Užjaučiu.
Nuo tavo kalbų žiūrėk tuoj pakeisiu nuomonę apie Suomiją... Nors nelabai galiu pakeist, greičiau jau susidaryt:}
Gal žinai kokį gerą anekdotą? Labai noriu pasijuokt xDD
Bijai aukščio? Užjaučiu.
Nuo tavo kalbų žiūrėk tuoj pakeisiu nuomonę apie Suomiją... Nors nelabai galiu pakeist, greičiau jau susidaryt:}
Gal žinai kokį gerą anekdotą? Labai noriu pasijuokt xDD
Meerkata- .
-
Neprasei pasiimt...
Zinok verta nuomone apie Suomija keisti (ar susidaryt nauja), nes tikrai faina salis...
Dvi žuvytės akvariume karštai ginčijasi. Galų gale viena, nuliūdusi, plaukia į kitą akvariumo kampą. Kelias minutes pagalvojusi, grįžta prie pašnekovės:
- Na, gerai. Tarkime, kad Dievo nėra. Tai kas tuomet keičia vandenį akvariume?
Zinok verta nuomone apie Suomija keisti (ar susidaryt nauja), nes tikrai faina salis...
Dvi žuvytės akvariume karštai ginčijasi. Galų gale viena, nuliūdusi, plaukia į kitą akvariumo kampą. Kelias minutes pagalvojusi, grįžta prie pašnekovės:
- Na, gerai. Tarkime, kad Dievo nėra. Tai kas tuomet keičia vandenį akvariume?
Dievas norėjo išbandyti žmones ir jis pasivertė į senelį. Ir laukia prie kelio. Ateina Jauna mergaitė. Senelis paprašo, kad jį pervestų per kelią. Nu pervedė. Dievas paprašė atgal pervesti. Mergaitė atsako:
-Tu ką seni... Eik pats pragaran!!!
Vėliau priėjo patsanas. Jis lygiai taip pat pervedė pirmą kartą, bet antrą kartą pasiuntė tenai kur jam jau seniai reikia!! Ateina Pankas Arūnas perveda vieną kartą , perveda antrą. Nu dievas sako:
- Aš DIEVAS ir išpildysiu tavo tris norus.
- Pirmas noras truputį HAŠIŠO man duok!
Atsisėdo dviese surūkė.
- Sakyk antrą!
- Pora kg HAŠIŠO!
Gerai! Irgi abu surūkė!
Trečias noras - Daug HAŠIŠO!
Vėl abu surūkė! Grįžo pankas Arūnas namo! Sėdėdamas prie televizoriaus išgirdo durų skambutį. Atidaro duris, o ten senelis ir sako:
- Nu bičas davai daarr...tris norus rėžk!!!!
-Tu ką seni... Eik pats pragaran!!!
Vėliau priėjo patsanas. Jis lygiai taip pat pervedė pirmą kartą, bet antrą kartą pasiuntė tenai kur jam jau seniai reikia!! Ateina Pankas Arūnas perveda vieną kartą , perveda antrą. Nu dievas sako:
- Aš DIEVAS ir išpildysiu tavo tris norus.
- Pirmas noras truputį HAŠIŠO man duok!
Atsisėdo dviese surūkė.
- Sakyk antrą!
- Pora kg HAŠIŠO!
Gerai! Irgi abu surūkė!
Trečias noras - Daug HAŠIŠO!
Vėl abu surūkė! Grįžo pankas Arūnas namo! Sėdėdamas prie televizoriaus išgirdo durų skambutį. Atidaro duris, o ten senelis ir sako:
- Nu bičas davai daarr...tris norus rėžk!!!!
Nutarė Dievas nusileisti į Žemę ir įsidarbinti mieste daktaru. Atvažiuoja pas jį pirmas pacientas. Suparalyžuotas, kėdėje. Dievas uždėjo ranką ant galvos ir sako:
- Stokis ir eik!
Tas atsistojo ir išėjo. Koridoriuje jo klausia:
- Na kaip naujas daktaras?
- Tai visi jie tokie - net spaudimo nepamatavo...
- Stokis ir eik!
Tas atsistojo ir išėjo. Koridoriuje jo klausia:
- Na kaip naujas daktaras?
- Tai visi jie tokie - net spaudimo nepamatavo...
oj geri
o maniau, kad žinau visus anekdotus
pasirodo ne
Ačiū, kad pralinksminai:DDD
Nu ką, ne taip jau brangu, teks varyt į Suomiją;DDD
Meerkata- .
-
Prasom, negaila...
Geriausia (jei su chebra ir masina) varyt per Suomija, Svedija ir Norvegija... Labai grazios salys...
Geriausia (jei su chebra ir masina) varyt per Suomija, Svedija ir Norvegija... Labai grazios salys...
Oj dėl Norvegijos mane tėtis prigasdino xD Cituoju: Ten išlipi iš mašinos ir 100Lt jau nėra :D
Sakė, kad gyvenime manęs ten neveš ir kad nesvaigčiau xD
O vat į Švediją tai manau nieko:} Man šiaip įdomu kokia tų skandinavų kultūra(think)
Sakė, kad gyvenime manęs ten neveš ir kad nesvaigčiau xD
O vat į Švediją tai manau nieko:} Man šiaip įdomu kokia tų skandinavų kultūra(think)
Meerkata- .
-
Puslapis 7 iš 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Puslapis 7 iš 12