Egzaminai
+11
bulletproof
ginte<3
Eve
BrokenPerfection
Deppy.
gretė
rasiuxas
Paulė
Esquisse.
mistica
Linutee
15 posters
Puslapis 4 iš 8
Puslapis 4 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Egzaminai
Dėkui ((: Ryt finalinis "smūgis", jau bijau :DD
mistica- .
-
Pranešimų skaičius : 580
nebijok,viskas bus gerai,pamatysi
Deppy.- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 2581
Not.Yellow rašo:Na, tai žiūriu taip normaliai matkė praėjo? :D Ką tik pasižiūrėjau užduotis, pagalvojau, gerai, kad ir nelaikiau, nes žiauuru :DD
Ryt einu kalbėt 11:30h Tema - "Knyga ir mes", ryte tikiuos atkast potemes :)
Beje, iš lt pasirodo gavau 83 taškus. Uhhu
aš irgi sveikinu
man tai kalbėjimas 13.10. tikiuosi irgi internete potemes rasti.
Man 12.40
Klasiokė potemes parašys, bet reiks iki to laiko viską išmokt.. Kaip bijau, negaliu.
Klasiokė potemes parašys, bet reiks iki to laiko viską išmokt.. Kaip bijau, negaliu.
Esquisse.- .
-
Pranešimų skaičius : 149
Dėkui, Lina :)
Ei nesiparinam, viskas bus ok :D Mano klasiokė eina anksčiau gal aštuoniais žmonėmis prieš mane, tai pasakys irgi. Bet aišku ir potemės jau bus paskelbtos ryte..Kai tik atsiras atbėgsiu jum pranešt, jei dar nežinosit B)
Ei nesiparinam, viskas bus ok :D Mano klasiokė eina anksčiau gal aštuoniais žmonėmis prieš mane, tai pasakys irgi. Bet aišku ir potemės jau bus paskelbtos ryte..Kai tik atsiras atbėgsiu jum pranešt, jei dar nežinosit B)
mistica- .
-
Lina, kas buvo, kaip sekės?
Aš irgi neseniai po kalbėjimo jau
Aš irgi neseniai po kalbėjimo jau
mistica- .
-
viską sumaliau per 3 min iškart mažiau taškų, o dar apie donelaičio metus paklausė. žodžiu jaučiuosi blogiau nei prieš egza, o jau potemės kokios nesveikos buvo. žodžiu nenoriu prisiminti
Kaip bijojau, bet viskas gerai buvo. Iškalbęjau 5 minutes. Gavau max. balų. Džiaugiuos.
Esquisse.- .
-
Aš irgi max gavau.. nesitikėjau kažkaip. Nu gal biškį :D Įėjau, šneku. Ir vertintoja išėjo kažkaip trumpam. Tai mano lt mok sako: neskubėk tik, lėčiau. Tai pradėjau kalbėt. Sako: pradėk šnekėt, kai pasigirs, kad ateina :D Tai po 5 sekundžių pasigirdo vertintoja ir pradėjau kalbėt :D
Bet va potemės, tai tokios nenormalios buvo, tikrai. Įdomu kokios bus ryt kitiems. Ar lengvesnės ar ne.
Bet va potemės, tai tokios nenormalios buvo, tikrai. Įdomu kokios bus ryt kitiems. Ar lengvesnės ar ne.
mistica- .
-
Jei lengvesnės, tai nesąžininga. nes čia tai vėėėėjai buvo.
Esquisse.- .
-
Man šiemet egzai, tai nesveikaaaaai bijau ...
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
Bet turbut labaiusiai gasdina tos proceduros ir visi kiti 'makaronai'... Bet pries visas iskaitas ir egzus tereikia nusiraminti ir susikaupti...
Man šiemet egzai. Jau dabar bijau kad neišlaikysiu. Su lietuvių dar niekis, bet matematika..
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Žinok, rimtai dėl to abejoju...
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Viskas bus gerai
ginte<3- .
-
Pranešimų skaičius : 1386
nereik nervintis taip iš anksti:D
reik galvot kaip išlaikysi, o ne, kad neišlaikysi.
man irgi bus šiemet egzaminai. šiandien jau beveik visi mokytojai apie tai kalbėjo. :D
reik galvot kaip išlaikysi, o ne, kad neišlaikysi.
man irgi bus šiemet egzaminai. šiandien jau beveik visi mokytojai apie tai kalbėjo. :D
Kuo daugiau nervinsies, tuo didesne galimybe, kad nesusikaupsi, pridarysi zioplu klaidu ir neislaikysi. Pasitikejimas savimi visada gerai, ypac per iskaitas zodziu, vertintojui ir egzaminuotojui paprastai labiau patinka savimi pasitikintys, kad ir truputi stringantys kalbetojai (nes tam mokykla ir yra, kad joje ko nors ismoktum, pvz.: retorikos).
Pas mus šiandien irgi visi jau burbėjo: ''Atsakingi metai ...''
Manau, jog su kalbėjimu man pasiseks, ir į jį eisiu drąsiai, nes turiu iškalbos 'dovaną'.
Viena tema galėčiau kalbėt ir kalbėt. Dėstau viską, ką žinau ir taip drąsiai. Apie matematiką man jau papasakojo. Labai baisu nebus manau. O linute ačiū už palaikymą. Eve - va po dviejų metų mane ir gąsdink xDD
Manau, jog su kalbėjimu man pasiseks, ir į jį eisiu drąsiai, nes turiu iškalbos 'dovaną'.
Viena tema galėčiau kalbėt ir kalbėt. Dėstau viską, ką žinau ir taip drąsiai. Apie matematiką man jau papasakojo. Labai baisu nebus manau. O linute ačiū už palaikymą. Eve - va po dviejų metų mane ir gąsdink xDD
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
As bandziau padrasint... Kaip supratau, nepavyko...
Na, zodziu, i bet koki egza ar iskaita reikia eit ramiai kaip belgas. Taip susikaupsi. Man pasitvirtino (Lt mokyklinis - 9, chemijos mokyklinis - 9, anglu valstybinis - 99)...
Na, zodziu, i bet koki egza ar iskaita reikia eit ramiai kaip belgas. Taip susikaupsi. Man pasitvirtino (Lt mokyklinis - 9, chemijos mokyklinis - 9, anglu valstybinis - 99)...
Puslapis 4 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Puslapis 4 iš 8