Robert Pattinson
+15
Ieva
Lollipop
Eve
mistica
good_login
Modė =D
Paulė
Ms.Lovett
Coliuke
AQua.
Aukselis
Miglė:)
rasiuxas
Saida`
Linutee
19 posters
Puslapis 2 iš 3
Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Robert Pattinson
Na prieš jo nosi kol kas nieko blogo neturiu
rasiuxas- Valdžia
-
Pranešimų skaičius : 2487
Man keista. :D
AQua.- .
-
Pranešimų skaičius : 735
Jo plakatas "Juste" zurnale ir apie twilight
Ms.Lovett- .
-
Pranešimų skaičius : 929
man tai jis nepatinka, kartais jis atrodo tikrai gražiai, bet kartais, tai..... ir šiaip nepatinka man jis kaip aktorius, bet patiko jo dainos, bent tos, kurias girdėjau, jo balsas gražus.
good_login- .
-
Pranešimų skaičius : 274
Hahahaha. Nuo kada tau patinka jo dainos? Nesakei niekada. Beje, tu jį daržove vadini - Patisonas. ;DD Nu jis ne patisonas, o Robertas Pattinsonas. :DD
Šiaip kaip žmogus tikrai paprastas ir mielas. O kaip aktorius lb talentingas. Kiek pastebėjau pas jį tikrai skirtingų vaidmenų yra (: O šeip, aišku ir man jo manija buvo užėjusi ;DDD P.s. dainos irgi lb fainos. Tik gaila, kad kaikurioos prastos kokybės, sunku klausytis ;DD
mistica- .
-
Pranešimų skaičius : 580
Saida` rašo:Hahahaha. Nuo kada tau patinka jo dainos? Nesakei niekada. Beje, tu jį daržove vadini - Patisonas. ;DD Nu jis ne patisonas, o Robertas Pattinsonas. :DD
man jis visada liks daržovė patisonas, labai gražiai skamba...
nesakiau, kad patinka jo dainos, bet užtat dabar sužinojai
good_login- .
-
oii... negerai
good_login- .
-
Girkit jus ji kiek norit, man jis vis tiek nepatinka... Nezinau kodel, bet vien pamacius per nugara perbega nemalonus siurpuliukai (tikrai nemalonus)... Be to baisiausiai pasipiktinau, kad 'Glamour' ji isrinko seksualiausiu pasauliu vyru, O JOHNNY NUSTUME I 2-A VIETA... Tegu (labai gerai skamba) 'patisonas' ir patinka kitoms, bet sakykit ka norit, mano nuomone jis Johnny plauku sruogos nevertas...
Mano nuomonė tokia pati. Nemėgstu aš jo. Fu.
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Tik nesakyk, kad jam nebutu pakake ir 2-os vietos? Johnny vistiek grazesnis ir talentingesnis...Linutee rašo:o man jis patinka, jis man labai gražus ir talentingas aktorius
mano lygiai tokia pati nuomonė. Nemėgstu jo. [dėl to draugės buvau palaikyta prietranka, nes anot jos "kaip aš galiu nemėgti Patisono?"] Bet koks skirtumas, jei jums patinka, taj šaunuEve rašo:Girkit jus ji kiek norit, man jis vis tiek nepatinka... Nezinau kodel, bet vien pamacius per nugara perbega nemalonus siurpuliukai (tikrai nemalonus)... Be to baisiausiai pasipiktinau, kad 'Glamour' ji isrinko seksualiausiu pasauliu vyru, O JOHNNY NUSTUME I 2-A VIETA... Tegu (labai gerai skamba) 'patisonas' ir patinka kitoms, bet sakykit ka norit, mano nuomone jis Johnny plauku sruogos nevertas...
Lollipop- .
-
Pranešimų skaičius : 510
Mane drauge irgi panasiai pavadino, nes mane nuo jo purto, o ji del jo selejasi... Vistiek joks pattinsonas neperspjaus Johnny...
Man tai jis labai patrauklus visom prasmėm,vyriškas toks uchhh bet lūžau kai jis dainavo savo kurybą,nu sorry,bet dainuoti ne jam ,groja tai gražiai,nemažai panašumų turime,bet ką čia svajoti
Ieva- .
-
Pranešimų skaičius : 293
Aš irgi norėčiau pamatyti.Svarbiausia,kad jisai nepasikėlęs ir kaip pats sako jog toks pat nevala kaip ir anksčiau,beja nemėgsta dėmesio.TAI SKRISK Į LIETUVĄ,PASLĖPTUMĖM MĘS JĮ
Ieva- .
-
Prisidėsiu prie jūsų, man taip knieti išsiaiškinti ar jis tikrai toks paprastas ir fainas kaip atrodo
rasiuxas- Valdžia
-
Kaip gerai Robas vaidino Little Ashes, gerai atskleidė Dali.
rasiuxas- Valdžia
-
Aš kažkaip juo tikiu man jisai būtent toks ir atrodo,paprastas toks
Ieva- .
-
Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Puslapis 2 iš 3