Eclipse
+5
rasiuxas
Mirus.
Idiliuxxx
Paulė
Linutee
9 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Eclipse
Man be pačios filmo idėjos, aktorių and so on patinka ta pati filmo atmosfera, tokia paslaptinga...
chaleur- .
-
Pranešimų skaičius : 58
Na iš Eclipsės tikiuosi daug, po savaitės pamatysiu ar nenuvils manęs
rasiuxas- Valdžia
-
Pranešimų skaičius : 2487
Katik iš seanso. Blem nerealiai patiko, tikra atgaiva po newmoono. Aišku filme truko vientisumo, bet bendras vaizdas geras. Muzika nereali O jau koks gražus man buvo antras Jacobo ir Bellos bučinys. Dar sužavėjo Alisa su Džesperiu, jie tokia graži pora. Žodžiu nerealu, noriu dar
P.S. Paule žinok labai daug Džesperio rodė
Geresnis, nei Jaunatis? Na reiks tada ir pasižiūrėt.. bet kažkaip než, praėjo manija, net nebedomina taip jau ;D
mistica- .
-
Pranešimų skaičius : 580
Linutee rašo:
Jėėėėė! Tada būtinai reikia kuo greičiau pamatyt!
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Blem mačiau, kad yra, bet dar bandysiu laukt geresnės kokybės :D
mistica- .
-
Siaubas kažkoksman tas eclipse pasirodė. Dabar tikrai įsitikinau kad tai visiškas š... Ko gi gali būti verti filmai, kurie "kepami" kas pusmetį, o aktoriams nesugeba normaliai įdėti akių lęšius? Baisus operatorių darbas, apie vaidybą visai patyliu. Knygos dar pusėtinos, bet jau tos banalybės filme negalėjau pakęsti. Kaip iš šįkart parinkto britų režisieriaus tikėjausi tikrai daugiau, britams nėra būdinga daryti tokias baisias klaidas ir pateikti vaizdus nesusietom nuotrupom.
Keli pliusai už gražuoliukus (žinoma, vienintelius dalykus, kurie traukia tokius srautus panų kaimenių), neblogus efektus ir šiokį tokį humorą.
"Saulėlydį" dar suvirškinau, buvo neblogas, "Jaunatis" labai depresinė bet jau ryškiai mačiau nusivažiavimą... Ką gi, kuo toliau tuo blogiau.
Bet vėl mana taisyklė - jei norit kad patiktų filmas, neskaitykit knygos... Nes draugės kurios neskaitė buvo labai patenkintos, nors prisipažino kad nuolat laužė galvą nes nesuprato daug kur kas vyksta.
Reziumuojant - po filmo jaučiausi atbukus. Toks jausmas kad kūrėjai neturėjo laiko ir skubėjo "iškept" filmą. Tikrai palaukčiau kad ir metus iki premjeros, bet užtat pamatyčiau tai ką tikrai verta atsimint ir nors kiek prilygsta knygai. O dabar pasijutau tarsi būčiau gavus per veidą, nes padarė bile ką, įkįšo ir galvoja kad fanams sueis. Ir suėjo, matau kokius pinigus uždirba jau. Bet aš įskaudinta... Galvoja kad ant staigio iškeps penkis filmus, susišluos milijonus ir išsiskirstys. O jokios širdies nepalikta... Todėl twilightas iš manęs ir neatėmė meilės Hariui.
Keli pliusai už gražuoliukus (žinoma, vienintelius dalykus, kurie traukia tokius srautus panų kaimenių), neblogus efektus ir šiokį tokį humorą.
"Saulėlydį" dar suvirškinau, buvo neblogas, "Jaunatis" labai depresinė bet jau ryškiai mačiau nusivažiavimą... Ką gi, kuo toliau tuo blogiau.
Bet vėl mana taisyklė - jei norit kad patiktų filmas, neskaitykit knygos... Nes draugės kurios neskaitė buvo labai patenkintos, nors prisipažino kad nuolat laužė galvą nes nesuprato daug kur kas vyksta.
Reziumuojant - po filmo jaučiausi atbukus. Toks jausmas kad kūrėjai neturėjo laiko ir skubėjo "iškept" filmą. Tikrai palaukčiau kad ir metus iki premjeros, bet užtat pamatyčiau tai ką tikrai verta atsimint ir nors kiek prilygsta knygai. O dabar pasijutau tarsi būčiau gavus per veidą, nes padarė bile ką, įkįšo ir galvoja kad fanams sueis. Ir suėjo, matau kokius pinigus uždirba jau. Bet aš įskaudinta... Galvoja kad ant staigio iškeps penkis filmus, susišluos milijonus ir išsiskirstys. O jokios širdies nepalikta... Todėl twilightas iš manęs ir neatėmė meilės Hariui.
Juste*- .
-
Pranešimų skaičius : 278
Juste* rašo:Siaubas kažkoksman tas eclipse pasirodė. Dabar tikrai įsitikinau kad tai visiškas š... Ko gi gali būti verti filmai, kurie "kepami" kas pusmetį, o aktoriams nesugeba normaliai įdėti akių lęšius? Baisus operatorių darbas, apie vaidybą visai patyliu. Knygos dar pusėtinos, bet jau tos banalybės filme negalėjau pakęsti. Kaip iš šįkart parinkto britų režisieriaus tikėjausi tikrai daugiau, britams nėra būdinga daryti tokias baisias klaidas ir pateikti vaizdus nesusietom nuotrupom.
Tu čia savo nuomone norėjai pasakyti? Nes čia tik nukopinti komentarai iš obuolys.lt
ten ir buvo mano komentaras :DDDjei ką ta pati justė, negalvojau kad kas perskaitys obuoly :D
Juste*- .
-
kokio gi velnio man perfrazuot jei visur tą patį galiu parašyt :DD nieko tokio.
Juste*- .
-
Na mane nustebino, filmas tikrai geresnis nei galvojau ir tikrai pralenkė new moon. Labai nepatiko, kad viskas labai nerišlei, visas filmas sudėtas iš epizodų. Dar nepatiko, kad nebuvo parodyta Belos ir Džeikobo meilė, ir apsol romantikos nelabai ten buvo. Bet šeip filmas visai nieko.
rasiuxas- Valdžia
-
rasiuxas rašo:nebuvo parodyta Belos ir Džeikobo meilė
Su tuo visiškai sutinku, visai nebuvo parodytas jų ryšis. Šeip man dar nepatiko Bellos ir Edvardo dialogai, jau labai lievi buvo, nors pasipiršimo scena patiko . Eclipse už newmoona man žymiai geresnė, bet iki twilighto dar toli,toli...
man patiko :DDDDDDDDDDDD
"black eyed peas" :DDDD
"jacob is the best!!" :DDDD
nerealu XD
"black eyed peas" :DDDD
"jacob is the best!!" :DDDD
nerealu XD
Juste*- .
-
Man kokia nesąmonė šitas filmas, totalus ir visai nejuokingas mėšlas
rasiuxas- Valdžia
-
Kažkokia nevykusi parodija, intertene yra geresnių ir juokingesniu parodyjų.
Totali nesamonė.
Totali nesamonė.
man kai nuo twilighto nei šilta nei šalta tai atrodo nuostabu :DD kad fanes žeidžia tai suprantu, dėl to ir nepatinka :D
Juste*- .
-
Man irgi parodija patiko xDDD ooooch, žvengiau : DD
chaleur- .
-
Pranešimų skaičius : 58
krč klykiau žiūrėdama, pz pz XDDDD
mistica- .
-
Man irgi panašiai buvo :D kieta parodija :DDDDmistica rašo:krč klykiau žiūrėdama, pz pz XDDDD
Deppy.- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 2581
tik ką peržiūrėjau. ir dingo mano visas entuziazmas.
Tikėjausi geriau ,norėjau prisižvengt, o nebuvo iš ko, nes iš tikrųjų ,kaip ir bijojau, treileryje buvo parodytos geriausios vietos. šiaip vėlgi amerikietiška iki kaulų smegenų,humoras lėkštas, o kas juokinga tas yra paremta jėgos rodymu. Atskiros fanų kurtos trumpos parodijos yra daug geresnės. kūrėjai turėjo semtis idėjų iš jų, bet ką gi, patingėta. Ko jau ko, bet iš twilighto parodija turėtų būti verčianti iš koto.
pliusai - vėlgi berniukai gražūs, pagr aktorė nuostabi, dėl manęs ji galėjo eit ir į patį tikrą twilight :D o štai vaizdas kai edvardas sėdi apsiprakaitavęs, riebaluotais plaukais ir kelių diena barzda tai daug ko vertas :DD.
Į kiną neikit, tikrai bus po to gaila pinigų. Parsisiųskit ir žiūrėkit jei esat fanės, turėtų patikt, deja man, kaip nekentėjai, visai nelipo.
Team jacob, bitch :D
Tikėjausi geriau ,norėjau prisižvengt, o nebuvo iš ko, nes iš tikrųjų ,kaip ir bijojau, treileryje buvo parodytos geriausios vietos. šiaip vėlgi amerikietiška iki kaulų smegenų,humoras lėkštas, o kas juokinga tas yra paremta jėgos rodymu. Atskiros fanų kurtos trumpos parodijos yra daug geresnės. kūrėjai turėjo semtis idėjų iš jų, bet ką gi, patingėta. Ko jau ko, bet iš twilighto parodija turėtų būti verčianti iš koto.
pliusai - vėlgi berniukai gražūs, pagr aktorė nuostabi, dėl manęs ji galėjo eit ir į patį tikrą twilight :D o štai vaizdas kai edvardas sėdi apsiprakaitavęs, riebaluotais plaukais ir kelių diena barzda tai daug ko vertas :DD.
Į kiną neikit, tikrai bus po to gaila pinigų. Parsisiųskit ir žiūrėkit jei esat fanės, turėtų patikt, deja man, kaip nekentėjai, visai nelipo.
Team jacob, bitch :D
Juste*- .
-
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2