Šerlokas Holmsas
+4
bulletproof
BrokenPerfection
Linutee
rasiuxas
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Šerlokas Holmsas
Naujausiame "Šerloke Holmse" garsiausias istorijoje seklys Holmsas kartu su artimiausiu draugu Vatsonu stoja į kovą, reikalaujančią rimto fizinio ir protinio pasiruošimo. Juk jų priešas kelią grėsmę visam Londonui...
Naujasis Šeriokas Holmsas bus šiuolaikiškesnis, lankstesnių pažiūrų ir labiau linkęs rizikuoti. Be to, jis dažniau panaudos boksininko įgūdžius ir gebėjimus valdyti špagą.
rasiuxas- Valdžia
-
Pranešimų skaičius : 2487
Re: Šerlokas Holmsas
Geras filmas ir aktoriai gražūs
rasiuxas- Valdžia
-
Pranešimų skaičius : 2487
Va čia tai filmas, žiauriai patiko, kiek daug gerų bajerių buvo. Šerlokas labai gražus buvo .
Eisiu
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
Labai noriu pažiūrėti, reiks siūstis kada.
Monstriuke- .
-
Pranešimų skaičius : 143
Plakate - zmogelis kaip zmogelis (tik akyse kibirkstele veza), o filme... Rrr... Puse filmo seile varvinau... Ir nakti ramiai nemiegojau (svelniai tariant - vos ne erotiniai sapnai kankino)... Mane jo sukuosena veza...
na Holmą tai aš myliu, bet kažkaip šis filmas mane gazdina, ar tik nebus ir nuostabios istorijos ir puikaus veikėjo padarę špygą, na dabar kaip tik parsisiunčiau pažiūrėti ir tikėkimės Arthur'as conan doylis nebus suterštas.
Monstriuke- .
-
Kaip pažiūrėsi būtinai išsakyk nuomonę. :D
Vieniems toks šerlokas lb patiko,o klasikai bjaurisi iškraipytu jo paveikslu (be doylio pridėto proto + dar jėga ir grožis)
aš tai tikrai už tokį modernėjimą,girdėjau kad pagal šitą richie strategiją rengiamasi perkurti nemažai kūrinių. (pradės nuo 3 muškietininkų)
Vieniems toks šerlokas lb patiko,o klasikai bjaurisi iškraipytu jo paveikslu (be doylio pridėto proto + dar jėga ir grožis)
aš tai tikrai už tokį modernėjimą,girdėjau kad pagal šitą richie strategiją rengiamasi perkurti nemažai kūrinių. (pradės nuo 3 muškietininkų)
Juste*- .
-
Pranešimų skaičius : 278
Na trijų muškietinikų modernių tai tikrai nežiūrėčiau, net neisivaizduojų jų kitokiu, negų tų pačių seniausių.
Monstriuke- .
-
Dar neaisku kiek sumodernintu...Monstriuke rašo:Na trijų muškietinikų modernių tai tikrai nežiūrėčiau, net neisivaizduojų jų kitokiu, negų tų pačių seniausių.
Man - filmas nezmoniskai patiko... Klasikiniuose pastatymuose Holmsas - mastytojas, kuris nusikaltimus narplioja vos ne is fotelio, daugu daugiausiai - pats renkasi ikalcius vaikstinedamas aplink... O cia... Holmsas atskleistas visapusiskiau (taigi Doilio apysakose jis ir puikus boksininkas, ir kartas nuo karto iesko paguodos narkotikuose)... Na, nors mane filmas suzavejo, mano tetis sake 'Fui... Sugadinta... Klasikinis Holmsas - daug geresnis, sitas per daug begioja'... Nors tikrasis Holmsas ir begiojo pakankamai - kaip medzioklinis suo sekdamas pedom...
Man irgi šis filmas nerealiai patiko. Manau, kad kiptik gerai,kad režisierius parodė visai kitokį Holmsą. Juk pasauly jau tiek kartų yra ekranizuoti romanai apie Holmsą tai reikia juk ir kažko naujo.
Yra žmonių klasikų iki kaulų smegenų,kurie naujovių pakęst negali. Pagal mane tai siauras požiūris. Anksčiau šerlokas patiko visiems ir pasyvus,o db gi filmas be veiksmo neapseis.
Vien dėl šito gi šita ekranizacija ir tokia populiari tapo :D nes žmonės turi apie ką ginčytis
Vien dėl šito gi šita ekranizacija ir tokia populiari tapo :D nes žmonės turi apie ką ginčytis
Juste*- .
-
Rezisieriaus tikslas - pasiektas 100%... Jis sieke supazindint jaunima su klasikiniu herojum. Jam pavyko... Na, herojus pristatytas truputi ne klasikiniu budu, bet fantastiskai... Taigi toks Holmsas gerokai patrauklesnis (nors pamilau ir klasikini knygos Holmsa po pirmo apsakymo, kuri vos ne jega priverte perskaityt tetis )
Bet sakyk ka nori - neirodysi, kad Doilio Holmsas buvoi 'pasyvus'. Taip, jis mastytojas, dirbantis galva, bet ne tik tai... Jis turejo ir silpnybiu, ir pomegiu (kaip ir paprastas zemiskas zmogus, tik su nelabai zemiskais sugebejimais...)Juste* rašo:Yra žmonių klasikų iki kaulų smegenų,kurie naujovių pakęst negali. Pagal mane tai siauras požiūris. Anksčiau šerlokas patiko visiems ir pasyvus,o db gi filmas be veiksmo neapseis.
Apie fizinį pasyvumą kalbėjau. Neinterpretuok savaip,nes ginčysimės :D
Juste*- .
-
Man šis filmas pasirodė per daug holivudiškas ir tos naujovės per daug nepatinko. Aš atsismenu, kai buvau dar vaikas, man mama vakarais paleisdavo Šerloką Holmsą, tai pasistengdavau neužmigti iki pat galo, ko nepriminė naujasis filmas. O kodėl aš tai sakau? Man Šerlokas Holmsas labiau patinka senesnis/tikrųjų britų sukurtos istorijos. Jos daug vertingesnės.
comatose- .
-
Pranešimų skaičius : 414
Va del ko verta paskaityti originala... Bet senesniuose filmuose Holmsas per daug sedejo... Taigi tikrasis ir kokaina vartojo, ir boksavosi bei fechtavosi, ir kai medzioklinis suo sekdavo pedomis... Sakyciau, kad aukso vidurys butu kazkas tarp 'senojo' ir 'naujojo' Holmso...comatose rašo:Man šis filmas pasirodė per daug holivudiškas ir tos naujovės per daug nepatinko. Aš atsismenu, kai buvau dar vaikas, man mama vakarais paleisdavo Šerloką Holmsą, tai pasistengdavau neužmigti iki pat galo, ko nepriminė naujasis filmas. O kodėl aš tai sakau? Man Šerlokas Holmsas labiau patinka senesnis/tikrųjų britų sukurtos istorijos. Jos daug vertingesnės.
Puslapis 1 iš 1