Kraujo ryšiai
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Kraujo ryšiai
Serialas Kraujo ryšiai ilgojo savaitgalio vėlais vakarais pasakos ypatingą vampyro Henrio Fitztrojaus istoriją. Kartu su buvusia policininke Vike Nelson jis imasi narplioti detektyvines bylas. Jo ypatinga patirtis, sukaupta per 480 metų, stebina kolegę. Tačiau jos artimi žmonės netiki detektyvės pastebėjimais ir bando Vikę suklaidinti sakydami, kad ji ne tik praranda regėjima, dėl kurio teko palikti policininkės darbą, bet ir galvą baigia pamesti. Naujas kanadiečių serialas Kraujo ryšiai yra sukurtas pagal šalies žymios fantastikos kūrinių rašytojos Tanya Huff kruvinų knygų ciklą. Seriale netrūks romantiškų jausmų, painių mistiškų istorijų ir kvapą gniaužiančio veiksmo.
Re: Kraujo ryšiai
Pagaliau šiandien rodys pirmąją dalį
rasiuxas- Valdžia
-
Pranešimų skaičius : 2487
GERAS serialas.......
Henris seksuolis
Henris seksuolis
rasiuxas- Valdžia
-
O man nepatiko... Nu kaip, labai nesu nusistačiusi, bet tikėjausi kažko įdomesnio, o ten šiaip pagal mane tai lėvai. Nežiūriu.
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
man tai pirma dalis nepatiko, bet jau nuo antros užsivedžiau. apie henri tai geriau patyliu
Na yra tikrai įdomesnių serialų, bet blood ties man patiko.
rasiuxas- Valdžia
-
vakarykštė serija man užknyso, vis tas pats ir tas pats. bet jau koks man nerealus Henris, kokios nerealios jo veido išraiškos, o dar kai smailą išmeta taip tiesiog tirpstu
Puslapis 1 iš 1