JohnnyDeppLT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją

+3
gretė
rasiuxas
you know who.
7 posters

Go down

Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Empty Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją

Rašyti by you know who. Kv. 08 20, 2009 2:38 pm

Leslė – šviesiaplaukė mokyklos naujokė, sugeba laimėti bėgimo varžybas, kuriose dalyvauja tik berniukai, ir sudaužo Džeso viltis tapti čempionu. Tačiau būtent drauge jiems pavyks atrasti kelią į paslaptingą Terabitijos žemę...

Visi šiame filme vaidinantys aktoriai:

Zooey Deschanel | Ms. Edmonds

Robert Patrick | Jack Aarons

AnnaSophia Robb | Leslie Burke

Josh Hutcherson | Jesse Aarons

James Gaylyn | Principal Turner

Judy McIntosh | Judy Burke

Philip Grieve | Mr. Bailey

Latham Gaines | Bill Burke

Brandon Cook | First Grade Boy

Katrina Cerio | Nancy Aarons (kaip Kate Butler)

Maisie McLeod-Riera | First Grade Girl

Tyler Atfield | Eighth Grade Boy

Lauren Clinton | Janice Avery

Isabelle Rose Kircher | Carla

Elliot Lawless | Gary Fulcher

Bailee Madison | May Belle Aarons

Carly Owen | Madison

Cameron Wakefield | Scott Hoager

Devon Wood | Brenda Aarons

Emma Fenton | Ellie Aarons

Grace Brannigan | Joyce Aarons

Patricia Aldersley | Grandma Burke

Jen Wolfe | Mrs. Myers

Ian Harcourt | Kenny (Bus Driver)

Hudson Mills | Willard Hughes

Matt Gibbons | Dark Master

~~~
Va šitą filmą aš myliu.vienas iš mano mėgemiausių throp
you know who.
you know who.
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 108
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Registration date : 2009-07-28

Atgal į viršų Go down

Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Empty Re: Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją

Rašyti by rasiuxas Kv. 08 20, 2009 4:07 pm

Kažkada su Lina buvom jį atsisiuntusios, bet taip ir nepažėjom.
rasiuxas
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue26 / 10026 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Registration date : 2008-08-02

Atgal į viršų Go down

Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Empty Re: Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją

Rašyti by gretė Pen. 08 21, 2009 4:51 pm

Filmas kaip filmas. Pažiūrėt vieną kartą įdomu, bet kad svajotum dar kartą pamatyti - nėra. Bent man. ;))
gretė
gretė
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 2077
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue17 / 10017 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Registration date : 2009-04-03

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Paulė Pen. 08 21, 2009 8:22 pm

Senai buvau žiūrėjus, visai nieko, bet nėra nuostabus...
Paulė
Paulė
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 3582
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue33 / 10033 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Registration date : 2009-01-29

Atgal į viršų Go down

Rašyti by you know who. Št. 08 22, 2009 1:07 pm

Nu čia kaip kam,man tai labai patiko : )
you know who.
you know who.
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 108
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Registration date : 2009-07-28

Atgal į viršų Go down

Rašyti by BrokenPerfection Sk. 09 27, 2009 12:26 pm

Vaikiškas fantastinis filmas. Bet aš kaip kinomanė (nu tiesiog žiūriu viską iš eilės xD) jame įžiūrėjau daug visko, ir jei jame nebūtų to vaikiškumo tiek, tų trolių ir visko visko, gautųsi labai geras filmas apie vaikų psichologiją, ir santykius su tėvais. Ir tuomet tos mergaitės mirtis būtų daug graudesnė. Tuomet filmas būtų tikrai rimtas. O ten ta žemė ir fantastikos man asmeniškai nepatiko. O vat skurdus gyvenimas, išgyvenimas dėl patyčių ir santykiai su tėvais, bei iš ''elito'' tapimas niekuo, gyvenimo prasmės supratimas ir panašiai - aktuali tema. Netgi labai. Ir filmas manau netgi labai didelį pasisekimą turėtų. Aš manau scenaristai dėjo daug vilčių į tą pačią terabitiją, o likusią filmo dalį filmavo, kaip eilinio nepasiturinčio ir užsigrūdinusio berniuko gyvenimą. Bet jei jie atkreiptų dėmesį į psichologinius dalykus daugiau, tai tą filmą žiūrėčiau kasmet, nes tokį filmą suprasčiau vis kitaip, ir tai būtų nauji atradimai.
BrokenPerfection
BrokenPerfection
Moderatorius

Female
Pranešimų skaičius : 1114
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue19 / 10019 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Registration date : 2009-04-16

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Linutee Pir. 12 21, 2009 2:36 pm

Vakar jį žėjau, tai patiko neblogą įspūdį. buvo labai liūdna kaip ta mergaitė numirė. šeip toks fainas, gražus filmas
Linutee
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue45 / 10045 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

https://johnnydepplt.forumlt.com

Atgal į viršų Go down

Rašyti by mistica Pir. 12 21, 2009 5:19 pm

Buvau pradėjusi žiūrėt, bet nepabaigiau.. Šiaip atrodė tikrai įdomus filmas, LRT gali pasiūlyt gerų filmų paskutiniu metu :)
mistica
mistica
.
.

Female
Pranešimų skaičius : 580
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue12 / 10012 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Registration date : 2009-06-06

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Linutee Antr. 12 22, 2009 3:29 pm

Aš irgi tą pastebėjau,jau kelis sekmadienius iš eilės žiūriu per LTV filmus
Linutee
Linutee
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 6802
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue45 / 10045 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

https://johnnydepplt.forumlt.com

Atgal į viršų Go down

Rašyti by rasiuxas Tr. 01 06, 2010 6:24 pm

Patiko man šitas filmas, nors ir liūdnas labai.
rasiuxas
rasiuxas
Valdžia

Female
Pranešimų skaičius : 2487
Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Left_bar_bleue26 / 10026 / 100Bridge to Terabithia/Tiltas į Terabitiją Right_bar_bleue

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Sponsored content

Sponsored content

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų