Kaip pradėjai domėtis Johnniu?
+16
Monstriuke
candy_harajuku
ginte<3
Ieva
you know who.
bulletproof
Eve
Esquisse.
Kotrynutia
rasiuxas
Sem
gretė
Deppy.
Lollipop
Paulė
Linutee
20 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Re: Kaip pradėjai domėtis Johnniu?
tai įvyko tada kaip pirma karta pamačiau karibų piratus per tv3. kaip pamačiau Johnny pagalvojau: kas čia per gražuoliukas? pamačius karibų piratus iškart puoliau naršyt internete, prisisiunčiau kitų jo filmų ir tapau jo fane iki grabo lentos
Pas mane Žavėjimasis Johnniu prasidėjo nuo "šokolado" ir "žirkliarankio" per TV. Toliau pradėjau labiau Johnniu žavėtis ir tapau fane;D
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Kai per tv rode "zirkliaranki",as tiesiog supratau,kad busiu Johnnio fane :3
Lollipop- .
-
Pranešimų skaičius : 510
kai kazkada pirma karta pamaciau jo filma drasuolis..tada buvau dar kokiu 8 metu ,bet jau tada alpau del jo,naktimis sapnuodavau.
Paskui kazkaip praeje buvo,nes mazas vaikas tai..
O dabar turbut kai pamaciau karibu piratus ir juo susizavejau taip ,kad oj oj oj...
Iklimpau i meile Johnniui.. :D
(tikiuosi niekada neisklimpsiu)
Paskui kazkaip praeje buvo,nes mazas vaikas tai..
O dabar turbut kai pamaciau karibu piratus ir juo susizavejau taip ,kad oj oj oj...
Iklimpau i meile Johnniui.. :D
(tikiuosi niekada neisklimpsiu)
Deppy.- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 2581
Aš įklimpau visai nepastebimai... :D Pažiūrėjau vieną filmą, kitą, trečią, žiūriu, jau įklimpus seniausiai... :D
gretė- .
-
Pranešimų skaičius : 2077
Pirma kaip paziurejai karibu piratus..Taip dabar turiu visus filmus su johnny ;)
Sem- .
-
Pranešimų skaičius : 23
cia dauguma,kaip ziuriu,nuo piratu pradejo :]
Lollipop- .
-
Jo, piratai mus atvedė pas Johnny
rasiuxas- Valdžia
-
Pranešimų skaičius : 2487
tiesa sakant neatsimenu uria dali ir su kuo ir kur ziurejau.bet atsimenu kad paziurejom karibu piratus ir pradejome dometis siuo puikiu aktoriumi ir ziureti bei siustis jo filmu
Kotrynutia- .
-
Pranešimų skaičius : 332
Tikrai neatsimenu. Seniai galvojau, kad Deppas yra vienas geriausių aktorių. Tiesiog nelabai juo pačiu domėjausi. Negaliu pasakyti, kad dabar pradėjau jo asmeniniu gyvenimu daugiau domėtis.. Bet dabar daugiau filmų su juo žiūriu, ir šiaip, labiau prie širdies šiuo metu jis.
Esquisse.- .
-
Pranešimų skaičius : 149
Kaip pastebejau, didziaja dali pas Johnny atvede piratai... As dalinai ne isimtis... Taigi: viena nemigos nakti mano geras draugas televizorius pradejo rodyti kazkoki filma apie jura ir laivus, ten aplink dar trynesi kazkoks simpatiskas apygirtis vyrukas ekstravagantiska apranga. Kaip jau visi suprato, ten buvo Johnny Karibu piratuose...
Tada kitas mano draugas, visagalis internetas parode visa filmu sarasa ir zvilgsnis uzkliuvo uz juokingai ir (kaip tada pasirode) kvailokai atrodancio pavadinimo 'Edvardas Zirkliarankis'... Netyciukais spustelejau ant nuorodos ir... pamaciau Edvardo veideli ir prisiminiau, kaip budama 5 metu maciau ta filma ir ilgai po jo verkiau, nes man buvo gaila, kad su Edvardu taip ziauriai pasielge, buvo pikta, kad zmones tokie bjaurus...
Parsisiunciau Edvarduka ir vel verkiau (puse filmo ir beveik visa nakti po filmo)... Parsisiunciau dar visa kruva filmu ir ikritau...
Tada kitas mano draugas, visagalis internetas parode visa filmu sarasa ir zvilgsnis uzkliuvo uz juokingai ir (kaip tada pasirode) kvailokai atrodancio pavadinimo 'Edvardas Zirkliarankis'... Netyciukais spustelejau ant nuorodos ir... pamaciau Edvardo veideli ir prisiminiau, kaip budama 5 metu maciau ta filma ir ilgai po jo verkiau, nes man buvo gaila, kad su Edvardu taip ziauriai pasielge, buvo pikta, kad zmones tokie bjaurus...
Parsisiunciau Edvarduka ir vel verkiau (puse filmo ir beveik visa nakti po filmo)... Parsisiunciau dar visa kruva filmu ir ikritau...
Paskutinį kartą redagavo Eve, Sk. 07 26, 2009 2:25 pm. Redaguota 1 kartą
O kuom tau 'Sweeney Todd - The Demon Barber Of Fleet Street' patiko? Scenarijus? Personazai? Atlikimas?
ai man viskas patiko. ir scenarijus, ir personažai labai įsimintini, bei patrauklūs. ypač patiko, kad jis pats ten dainavo. (:
Manau, kad butu buve labai gaidiska, jei jis nebutu pats dainaves...
:D tai jau tikrai.
bet aš visad nustembu išgirdus, kaip aktoriai iš kurių kaip ir nesitiki tokių dalykų, dainuoja.
bet aš visad nustembu išgirdus, kaip aktoriai iš kurių kaip ir nesitiki tokių dalykų, dainuoja.
Ir, beje, labai neblogai... Nors jis pats pasakojo, kad buvo labai sunku, truko oro, bet jis tai padare ir suzavejo pasauli...
Viskas gavosi savaime.Pamačiau Karibų Piratus,paskui kitus filmus ir jis taip ir kilo mano akyse kol pasiekė aukštybę.
you know who.- .
-
Pranešimų skaičius : 108
Kad tik nenusileistų iš tų aukštybių ;}}}
Paulė- Moderatorius
-
Pabandyk nuleist... Neina, tvirtai isikabines...
O jei rimtai, tai ar gali Johnny nuvilti? Jau pradedi ziuret su susizavejimu, o toliau jis tik auga... Na, galimos smulkios 'psichologines traumos', bet nuo to niekas rimtai nenukencia (juk tai tik filmas), o realybej Johnny nezmoniskai mielas ir malonus ir labai vertas pagarbos zmogelis...
O jei rimtai, tai ar gali Johnny nuvilti? Jau pradedi ziuret su susizavejimu, o toliau jis tik auga... Na, galimos smulkios 'psichologines traumos', bet nuo to niekas rimtai nenukencia (juk tai tik filmas), o realybej Johnny nezmoniskai mielas ir malonus ir labai vertas pagarbos zmogelis...
Tiesa.....;} O įsikabinės tai net nagais ir dantimis!....
Paulė- Moderatorius
-
johnnis negali nuvilt, nes su metais jis gražėja, o jo filmai gerėja
Kas tiesa, to nenuneigsi... Kai buvo apie 20, Johnny atrode labai vaikiskas, o dabar... Mmm... Tikrai metai jam - ne nasta...
bet iš tikro,kuo tuoliau,tuo gražiau jis atrodo
Lollipop- .
-
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2