Hercogienė | The Duchess
+2
Deppy.
Linutee
6 posters
Puslapis 1 iš 1
Hercogienė | The Duchess
Jauna ir gudri mergina ryžtasi sumainyti žiedus ne dėl meilės, bet dėl savo ateities. Panašių ketinimų neslepia ir turtingasis hercogas, kuriam žmona reikalinga tik tam, kad pagimdytų sūnų. Jis neturi patirties meilės reikaluose, nemoka patenkinti moters lovoje, niekuomet nesikalba su sutuoktine...
Re: Hercogienė | The Duchess
žiauriai geras filmas. gaila, kad su nelaiminga pabaiga. man taip buvo gaila Georginos. o jau kostiumų grožis, tai negalėjau atsižiūrėti. neveltui gavo oskarą už tai. patariu visoms pamatyti šį filmą.
Paskutinį kartą redagavo Linutee, Antr. 04 28, 2009 5:53 pm. Redaguota 1 kartą
man irgi atrodo ,kad labai geras filmas turetu buti
Deppy.- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 2581
Nerealus. Keiros vaidyba, kostiumai..
Love ;>- .
-
Pranešimų skaičius : 76
Love ;> rašo:Nerealus. Keiros vaidyba, kostiumai..
neveltui už juos oskarą gavo. šeip man tai labai šis filmas patiko. keira jame tiesiog nuostabi buvo
Sutinku
Love ;>- .
-
Pranešimų skaičius : 76
O aš tikėjausi ko nors įdomiau, bet šiaip neblogas filmas. Kostiumai tai nerealūs buvo...
Paulė- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 3582
Vienas mėgstamiausių mano filmų. Dievinu jį.
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
labai gražus filmas. ir liūdnas be galo. visą laiką žiūrėdama galvojau kiek daug neteisybės pasauly. apskritai..
tikrai labai labai patiko. keira kaip visad nuostabi.
tikrai labai labai patiko. keira kaip visad nuostabi.
Vat būtent, dėl tos neteisybės. Aš net verkiau, kai jai teko vaikelį atiduoti...
ir šiaip aš tokia motera su charakteriu, tai jai taip man būtų šiais laikais, tai vyrelis sutryptas liktų. o ten mane jos personažas žavėjo. Po tiek visko, ji sugebėjo išlikti ori. Ne filmas o pasaka. Atsisiunčiau iš torrentų lietuviškai ir dar super kokybės, tai išvis žiūrėjau ir mėgavaus. O šiaip tai man labai pabaiga patinka.
ir šiaip aš tokia motera su charakteriu, tai jai taip man būtų šiais laikais, tai vyrelis sutryptas liktų. o ten mane jos personažas žavėjo. Po tiek visko, ji sugebėjo išlikti ori. Ne filmas o pasaka. Atsisiunčiau iš torrentų lietuviškai ir dar super kokybės, tai išvis žiūrėjau ir mėgavaus. O šiaip tai man labai pabaiga patinka.
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
Puslapis 1 iš 1