Moterys meluoja geriau
+6
you know who.
BrokenPerfection
Migla
Paulė
Coliuke
Linutee
10 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Moterys meluoja geriau
OMG negali būti, kad Robertukas nuskendo man jis taip praeidavo, toks bajeristas buvo.
Bet ten taip netikėtai ... Kažkaip viskas per daug ramiai praėjo. Čiūdas kažkoks ...
Ką aš žinau, nesąmoningai biški. Ir tas Kovaldas su bobom kažkokiom begioja, Kristina pavydi, o jis ir paskui ją ... sumaištis krč :DDD
O šiaip tai labiausiai patiko kai Kristina skambino ryte Pauliui, ir sakė, jog ji jo žmona, o jis nesuprato dėl kokios ten bylos ir liepė paskambint rytoj :DDDDD gerulis.
Ką aš žinau, nesąmoningai biški. Ir tas Kovaldas su bobom kažkokiom begioja, Kristina pavydi, o jis ir paskui ją ... sumaištis krč :DDD
O šiaip tai labiausiai patiko kai Kristina skambino ryte Pauliui, ir sakė, jog ji jo žmona, o jis nesuprato dėl kokios ten bylos ir liepė paskambint rytoj :DDDDD gerulis.
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
Aš jaučiu kad Robertas gyvas tik vėl turbut kokioj ligoninėj guli ir margo neskambina....
Galėtu Margarita su tuo kur ant tilto vyru susitiko susidraugaut, nes tas Robertas tikras lepšis
Jo man irgi patiko kai Kristina skambino Pauliui, o tas kaip iš dangaus nusileidęs šnekėjo apie bylas
Galėtu Margarita su tuo kur ant tilto vyru susitiko susidraugaut, nes tas Robertas tikras lepšis
Jo man irgi patiko kai Kristina skambino Pauliui, o tas kaip iš dangaus nusileidęs šnekėjo apie bylas
ginte<3- .
-
Pranešimų skaičius : 1386
man dabar atrodo, kad scenaristai specialiai nužudė robetą, kad margarita būtų su tuo vyru ant tilto kur susitikę buvo.
Niu jo gali būti, bet jaučiu tada Margaritai bus tragedija kai ja apstos Roberto mamyte ir pradės ja kaltinti jos sūnaus žuvimu...
ginte<3- .
-
Pranešimų skaičius : 1386
Gavo į makaulę biški su savo ta plekšne xDD
BrokenPerfection- Moderatorius
-
Pranešimų skaičius : 1114
Aj matėt tą prikolą kai robertas atėjo paskui margarita į mango pasisiūlė užmokėt ir bapkių neturėjp.
Jau kai žvengėm mes su mama ankščiau iš šito serjalo. ;DD Ypač iš Roberto. ;DDDDDD
Mirus.- .
-
Pranešimų skaičius : 84
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2